Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

FIZETÉS

 • Banki átutalás:
 • A rendelésed közvetlen banki átutalással vagy banki befizetéssel tudod kifizetni. Ezt a fizetési módot válaszd, ha névreszóló  terméket vásárolnál, illetve ha papírárut rendeltél postai levélként! Kérjük, hogy a teljes vételárat utald a rendeléstől számított 3 munkanapon belül. 
  Bankszámlaszám: Jancsó-Unger Linda e.v.  10400889-50526975-83831006  közlemény: számla sorszáma
 • Bankkártyás fizetés:  
  Bankkártyás fizetés Barionnal. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013
 • Utánvét:
 • Az egyedi, névre szóló vagy fényképes termékek kivételével lehetőség van utánvétes fizetésre is házhozszállítás esetén csomagátvételkor a futárnál.
 • Készpénzes fizetés: Csak személyes átvétel esetén. Időpont egyeztetés szükséges!
   

Szállítás futárral Magyarország területén:

Csomagod kézbesítését a GLS Hungary Futárszolgálat végzi. A kézbesítés a GLS Hungary Kft. szabályai alapján történik. Előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén az összeg beérkezését követően 2-3 munkanap a kiszállítás. Figyelem! A névre szóló termékek gyártási ideje miatt, azok kiszállítási ideje, akár 14-20 nap is lehet! Miután átadtuk a futárszolgálatnak a rendelést, külön emailben értesítést küldünk. 

A csomag megérkezésének pontosabb időpontjáról (ez leginkább 8 és 17 óra között van), telefonon vagy sms-ben értesíti Önt a futárszolgálat. (Érdemes olyan szállítási címet megadnia, ahol Ön napközben megtalálható.) Utánvétes megrendelésnél a kézbesítést végző gépkocsivezető a csomagokat csak abban az esetben adja át, ha azt megelőzően az utánvét összegét az átvevő kifizette. A vevőnek lehetősége van a futárnál készpénzzel és bankkártyával is fizetni. Az utánvét beszedéséről a futár Utánvét nyugtát tölt ki, amelyből 1 példányt a címzett kap, 1 példány a gépkocsivezetőnél marad. Vitás esetben a címzett a megőrzött utánvét nyugtával igazolja, hogy az utánvétet megfizette.

Szállítási elállás: a webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, ha a termék nem áll rendelkezésre, ebben az esetben köteles a vevőt tájékoztatni

Személyes átvétel esetén telefonos egyeztetés szükséges. Átvétel csak Székesfehérváron lehetséges.

Szállítással kapcsolatos infórmációs telefonszámunk:  +36 30 400 2848

 

(amennyiben fix határidőre szeretné a csomagot megkapni, feltétlenül írja be a megjegyzésbe a megrendelés végén)

Szombaton, vasárnap illetve ünnepnapon nincs kiszállítás.

Szállítási díjak:

GLS csomagpontra: 1200 Ft-tól
Házhozszállítás GLS futárszolgálattal: 1360 Ft-tól
A szállítás árát:  érték alapján a pénztár számolja ki.

Az oldal tetejére